Με αισιοδοξία και ο ΓΣΕ Ελασσόνας

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 16:57

Στην Καβάλα θα μεταβούν και οι κορασίδες του ΓΣΕ Ελασσόνας για την προημιτελική φάση του πανελληνίου κορασίδων.


Αν και η πρόκριση αυτή καθαυτή, αποτελεί επιτυχία, εντούτοις τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου, έχουν συνειδητοποιήσει τη σπουδαιότητα των αγώνων και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις, με απώτερο σκοπό και στόχο την κατάληψη της μία από τις δύο θέσεις του ομίλου που θα οδηγήσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Αν και ο όμιλος αποτελείται από δυνατές και ιστορικές ομάδες στον χώρο, Άρης, Μακεδόνες Αξιού, Α.Ο. Καβάλας, οι αθλήτριες του Γυμναστικού έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοντράρουν οποιονδήποτε αντίπαλο και με σημαντικό εφόδιο την εμπειρία τους, από τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο νεανίδων, θα κυνηγήσουν την υπέρβαση που θα τους φέρει στις καλύτερες οχτώ ομάδες της Ελλάδας.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της πασαδόρου Μαρίας Μπαλογιάννη και του προπονητή της ομάδας Βάιου Παναγιώτου.

 

Μαρία Μπαλογιάννη:
«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, σε όλες τις συναθλήτριές μου, τη διοίκηση, τον προπονητή, καθώς η ομάδα μας, ο σύλλογός μας, η πόλη μας θα βρίσκεται και πάλι – όπως και στο πανελλήνιο των νεανίδων- στην ελίτ του γυναικείου αναπτυξιακού βόλεϊ.
Η επιτυχία μας ήρθε έπειτα από πολλή και σκληρή δουλειά, ομοιογένεια και αγάπη για το άθλημα του βόλεϊ. Και παρ’ όλες τις ατυχίες δεν πτοηθήκαμε και αγωνιστήκαμε υπέροχα, πετυχαίνοντας πολύ σημαντικές επιτυχίες.
Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι: Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά…
Οι δυνατότητές μας είναι μεγάλες, η απόδοσή μας από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνει. Γιατί λοιπόν να μην κοιτάξουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια και να αγωνιστούμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αφού από δω και πέρα ό,τι πετυχαίνουμε είναι πραγματικά κέρδος για μας. Αυτό το λέω καθώς η ομάδα και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι ίδια και μάλιστα με την προσθήκη της καλύτερης αθλήτριάς μας, Χατζηβασίλη, θα μιλάμε για άλλα δεδομένα. Έτσι λοιπόν και στο Πανελλήνιο της Καβάλας θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος αλλά με σθένος και πίστη για κάτι καλό.
Το βόλεϊ της Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου και αυτό αποδεικνύεται τόσο, από τη συμμετοχή της ομάδας στα Εθνικά πρωταθλήματα και τις επιτυχίες των αναπτυξιακών αγωνιστικών τμημάτων, όσο και από την πληθώρα αξιόλογων αθλητριών που διακρίθηκαν μέσα στον σύλλογο».

 

Βάιος Παναγιώτου:
«Σε μία τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν φιλτραριστεί, μέσα από τη διαδικασία των φάιναλ 4, των Ενώσεών τους και αποτελούν λοιπόν την αφρόκρεμα των 10 Ενώσεων Πανελληνίως.
Η ομάδα μας, που σημειωτέον αντιπροσωπεύει τη μικρότερη σε πληθυσμό πόλη απ’ όλες που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση, έχει θεωρώ μία ιδιαίτερη δυναμική και αυτό θα φανεί στο παρκέ του κλειστού της Καβάλας.
Τα κορίτσια από τις 15 Αυγούστου πέρσι που ξεκινήσαμε την όμορφη αυτή πορεία μας, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος πως η απόδοσή τους θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Εξάλλου προερχόμαστε από ένα Ενωσιακό πρωτάθλημα που θεωρείται από τα πιο ανταγωνιστικά και σε συνδυασμό με την αγωνιστική εμπειρία μας από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων νομίζω πως θα ζήσουμε όμορφες στιγμές.
Το ζητούμενο είναι να πιστέψουν οι αθλήτριές μας στις δυνατότητές τους, να παλέψουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε σετ και κάθε αγωνιστική φάση με υπομονή και επιμονή και να είναι σίγουρες πως θα φτάσουν πολύ ψηλά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass